Stem Duidelijk. Fries. Stem Aukje de Vries, plek 18

Weten wat er leeft in Fryslân, in jouw gemeente, en je buurt. Dat is normaal. Ik ben een nuchtere Friezin en geboren, getogen en woonachtig in Fryslân. Het is belangrijk dat wij mensen in de Tweede Kamer hebben zitten die weten wat er bij ons speelt.

De afgelopen vier jaar heb ik me ingezet voor zaken uit onze provincie. Bijvoorbeeld de sluis bij Kornwerderzand, de vaargeul naar Ameland, de molen in Burum, en een extra intercityverbinding van Leeuwarden richting Zwolle.

Friezen houden van aanpakken, normaal doen en hechten aan hun vrijheid. We willen zonder overbodige belemmeringen gewoon leven en ondernemen. Daar zet ik mij in Den Haag voor in. De VVD wil er de komende jaren voor zorgen dat iedereen die zo hard heeft gewerkt om Nederland uit de crisis te halen, nu ook echt gaat voelen dat het beter gaat.

Daarvoor is het belangrijk dat onze provincie ook de komende jaren goed in beeld blijft. Het gaat er om dat we Fryslân naar Den Haag brengen, en Den Haag dichterbij Fryslân.

Ik sta op nummer 18 van de VVD-lijst. Belangrijk voor mij is dat ik altijd dichtbij en benaderbaar ben. Met jouw stem kan ik me nog vier jaar inzetten om zaken voor elkaar te krijgen. Zaken die belangrijk voor onze provincie zijn, en daarmee ook goed voor heel Nederland.

  • Aukje de Vries, plek 18, lijst 1 VVD