Nieuwsbrief VVD Regio Noord

VVD Tweede Kamerlid Aukje de Vries verzorgt regelmatig een bijdrage voor de maandelijke nieuwsbrief van de VVD Regio Noord. Dit keer over een stormachtig werkbezoek aan Ameland samen met mijn collega's Erik Ziengs, Barbara VIsser en Helma Lodders. Dus niet alleen de regio naar Den Haag brengen, maar ook Den Haag naar de regio.

Regelmatig doe ik ook samen met VVD-collega’s een werkbezoek in de regio. Het is belangrijk om niet alleen de regio naar Den Haag te halen, maar ook Den Haag naar de regio. In het eerste stormachtige weekend van oktober dit keer een werkbezoek aan Ameland, een van onze mooie Waddeneilanden. Tijdens het bezoek aan de brug op de veerboot samen met collega’s Erik Ziengs, Barbara Visser en Helma Lodders, zijn we bijgepraat over dossiers zoals de vaargeul Ameland, de dienstregeling en de BTW-problematiek Waddenveren.

Dit laatste punt is onderdeel van het Belastingplan dat de komende tijd wordt besproken in de Tweede Kamer. Verder samen met de VVD Ameland ook nog een bezoek gebracht aan het zonnepark Ameland en woonzorgcentrum De Stelp.